CRÈME BRÛLÉE SOUR
25 stycznia 2025

Naszych noworocznych eksperymentów koktajlowych ciąg dalszy – tym razem na warsztat wzięliśmy uwielbiane przez wielu crème brûlée oraz wciąż modną i pożądaną przez koneserów wyjątkowych smaków instytucję sour`ka:
CRÈME BRÛLÉE SOUR
Jack Daniels
Baileys
Jajko
Sweet & Sour
Jak zapewne Państwo się domyślają jest to kolejna nasza propozycja grzechu warta. Za całokształt tego zamieszania w tej edycji odpowiedzialny jest Shadi widoczny na fotografii, natomiast w fazie konceptualnej uczestniczył również Marcin, którego na zdjęciu widać słabo.
Polecamy / Zapraszamy!
Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl
Zamówienia z dowoze:
https://wolt.com/pl/pol/poznan/restaurant/TASAKY
Przypominamy również, że kuchnia zamyka się godzinkę wcześniej, niż restauracja.