Na ten weekend przygotowaliśmy dla Państwa japońską wersję klasyki – Long Island Ice Tea , którą serdecznie Państwu rekomendujemy: TOKYO TEA Midori (japoński likier melonowy) Gin Tequila Rum Cointreau Wódka Mix sour Tym razem autorką pomysłu na ten koktajl jest znana i lubiana Agusia zamieszczona na fotografiach. Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620
Dobra wiadomość na dziś jest taka, że do naszej karty menu wróciło uwielbiane przez wielu z naszych Gości BUTANIKU – czyli boczek havellandzki z pikantnym miso, szczypiorem i chili. Gorąco polecamy, w nasze progi zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl Zamówienia z dowozem: https://wolt.com/pl/pol/poznan/restaurant/TASAKY Przypominamy również, że kuchnia zamyka się godzinkę wcześniej,
Nasza propozycja na celebrację kolejnego letniego weekendu wygląda następująco: GINGER JACK Jack Daniels Grejpfrut Imbir Miód Angostura Na zdjęciach GINGER JACK i autor koktajlu – nasz niezawodny Saczi. Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl Zamówienia z dowozem: https://wolt.com/pl/pol/poznan/restaurant/TASAKY Przypominamy również, że kuchnia zamyka się godzinkę wcześniej, niż restauracja.
Dzień dobry Witamy się z Państwem w ten piękny tydzień, który zapowiada się jeszcze piękniej, niż przepiękny miniony weekend. Standardowo zapraszamy na lunch i dania lżejsze np. HOKKAIDO – wegańską sałatkę z marynowanym tofu z nori w panko lub LOMBOK – nasz umiłowany klasyk z marynowaną wołowiną, sezonowymi owocami oraz sosem hoisin. Otwieramy już za
Co prawda wakacje już za nami, ale piękne lato wciąż trwa. Zatem zachęcamy Państwa do celebracji końcówki lata w TASAKY! I oczywiście przedstawiamy kolejną propozycję koktajlową na ten weekend: APERUM Rum Aperol Limonka Autorem koktajlu tym razem jest nasz Tomasz załączony na fotografii. Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl Zamówienia
Ten tydzień ma być chłodniejszy, zatem polecamy Państwu nasze kolejne danie, które świetnie sprawdza się jako poprawiacz humoru z funkcją rozgrzewająco – sycącą: TASAKYO RAMEN czyli świeży makaron ramen z bulionem z kurczaka, do tego marynowana wołowina, sofrito z bakłażana, grzyby shiitake, jajko, sezonowe warzywa, szczypior, chili oraz nori Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730
Nie wiemy jak i kiedy, ale te wakacje zleciały szybciutko i przyszedł czas, abyśmy zaprosili Państwa na celebrację ostatniego weekendu tej edycji wakacji! Przygotowaliśmy na tę okazję – i pogodę również coś wyjątkowego – rzecz jasna: CHERRY PISCO SPRITZ Pisco Prosecco Cherry tea Sweet & Sour Na zdjęciach Cherry Pisco Spritz w towarzystwie twórców –
Dzień dobry końcówka wakacji zapowiada się wciąż upalnie, tak więc przedstawiamy naszą propozycję tym razem dedykowaną fanom kuchni bezmięsnej: NASU MISO – wegańska odsłona bakłażana w paście miso ze szczypiorem, sezamem oraz marynowanym imbirem STEK Z TOFU – marynowane tofu z selekcją sałat, makaronem soba ze szczypiorem, kolendrą chili, orzeszkami ziemnymi oraz sosem do wyboru
Dzień dobry! Po jesiennym tygodniu wreszcie wróciło lato z czego się bardzo cieszymy. I oczywiście przedstawiamy naszą kolejną letnią propozycję koktajlową na weekend: EGZO Tequila Aperol Tropical Fruit Pulp Cytryna Tym razem autorem koktallu jest Łukasz widoczny na zdjęciach. Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl Zamówienia z dowozem: https://wolt.com/pl/pol/poznan/restaurant/TASAKY Przypominamy
Dzień dobry! Dziś polecamy Państwu nasze policzki wołowe w sake, które w TASAKY mamy w karcie menu w dwóch wariantach: – BAO z polikami wołowymi, ogórkiem, kolendrą, prażoną szalotką, chili i pikantnym miso – Poliki wołowe duszone w sake z selekcja grzybów ((mun, shiitake, shimeji, boczniak), groszkiem cukrowym i sosem imbirowo – czosnkowym. Do tego
Tym razem śmiało można powiedzieć, że zainspirowaliśmy się bieżącymi trendami w obecnej kinematografii. Drodzy Państwo, na ten weekend przygotowaliśmy i serdecznie polecamy ten o to koktajl: BARBIE Malibu Rum Grenadine Śmietanka Na zdjęciach nasza tasakowa Barbie z Barbie. Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl Zamówienia z dowozem: https://wolt.com/pl/pol/poznan/restaurant/TASAKY Przypominamy również,
Do naszego wyjątkowego zespołu TASAKY poszukujemy osoby na stanowisko: KELNERKA / KELNER Jeśli jesteś pozytywną i uśmiechniętą osobą, gotową na sporą dawkę nauki, ale i niezapomnianych chwil wśród wyjątkowych ludzi, dla których praca to coś więcej niż tylko praca oraz chcesz rozpocząć nowy rozdział zarówno w swoim życiu, jak i gastro karierze wyślij do nas
Na dobry początek tygodnia i ponury wtorek za oknem proponujemy Państwu TATAR! A jeśli chodzi o to danie to w naszej obecnej karcie menu znajdą Państwa 2 propozycje: YUK HOE – czyli koreański tatar z polędwicy wołowej z gruszką Nashi, jajkiem, szalotką, orzeszkami pini, sezamem oraz chipsem wonton TATAR Z TUŃCZYKA Z AWOKADO z kolendrą,
Przed nami ostatni weekend lipca i tym samym półmetek wakacji. Nasza propozycją przygotowana specjalnie na celebrację powyższego przedstawia się następująco: SLOW SLOE Sloe Gin Hibiskus Malina Cytryna Autorem koktajlu tym razem jest Shadi załączony na fotografiach. Polecamy / Zapraszamy! Rezerwacje stolików: 730 880 620 lub online: www.tasaky.pl Zamówienia z dowozem: https://wolt.com/pl/pol/poznan/restaurant/TASAKY Przypominamy również, że kuchnia
Bardzo nie chcieliśmy się rozstawać z naszym dorszem w czarnym pieprzu i sezamie z białymi szparagami, który okazał się hitem tego lata. Jak wiemy sezon szparagowy już za nami, ale udało nam się zmodyfikować te danie tak, aby dalej gościło w naszej karcie. Szparagi zastąpiliśmy przepysznym jarmużem z czosnkiem i chili, zmieniliśmy również sos na